Casual Play Without Fear
Echipa Noastra

SA-MP RPG

35
playeri conectati.

SA-MP RPG

38226
playeri inregistrati.

SA-MP RPG

61
online (last 24h).

SA-MP RPG

191
playeri banati.

SA-MP RPG

RedForce,
Fondator

Cu o istorie de ani intregi, am iesit din tiparul serverelor clasice, fiind mereu in fata altora cu sisteme unice si avansate. Astfel, dumneavoastra va puteti bucura de un joc cat mai placut, pe un server bine organizat.

Server SA-MP 2016

DeUTzsa,
Co-Owner

Este evident ca sunt o multime de servere in momentul de fata, dar noi ne putem mandri cu o vechime de 5 ani si cu un server bine structurat. Acorda-ne o sansa, iar noi iti vom demonstra ca aici este locul potrivit pentru tine.

Cel mai frumos server de SA-MP

Alexyca,
Manager

De-a lungul timpului am imbratisat cu bucurie momentele bune si mai putin bune aparute in comunitatea noastra. Cu toate acestea, am rezistat si am luptat ca o echipa sperand ca intr-o zi vom fi cel mai mare server din tara.

Server unic sa-mp

xox,
Administrator

In 4 ani de activitate pe acest server am fost martor la multe activitati frumoase. Cu siguranta, serverul nostru este unul dintre cele mai apreciate pentru acest lucru. Aici, distractia e de partea ta!

www.Game-State.com

Despre RPG.FORTEAM.RO

GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER

ForTeam s-a bucurat de un succes extraordinar in primele luni de la aparitie, aflandu-se in top 5 servere sa-mp din romania. De-a lungul timpului, am intampinat probleme si am decazut iar acum suntem in plina ascensiune. Serverul are un record de 212 playeri, iar noi suntem foarte motivati sa il dublam, triplam sau sa il inzecim. Gamemode-ul este unul propriu, avand sisteme avansate si unice precum cel de /amanet, de unde poti imprumuta bani in schimbul unui bun amanetat. De asemenea, masinile personale pot fi cumparate pe motorina sau benzina, avand diferente de optiuni si de cheltuieli. Pentru detalii suplimentare, tasteaza /iamanet si /icars in joc.

De ce noi?

Detinem un mod de joc propriu, cu sisteme avansate si bine structurare. Astfel, va puteti bucura de un joc cat mai placut.

Cu aproximativ 5 ani vechime, te putem asigura ca toate datele tale sunt in siguranta si se exclude posibilitatea de a-ti pierde contul. De asemenea, nu vom le vom reseta niciodata.

Aici poti face parte dintr-o echipa dinamica si creativa, avand posibilitatea sa-ti etalezi cele mai bune calitati pe care le ai. Intra in echipa de helperi sau de lideri si dovedeste ca impreuna putem excela!

Ultimele Update-uri

Server SA-MP cu vechime

S-a dublat castigul joburilor!

Suupeeer! Asta a fost reactia majoritatii! Acum, poti castiga mult mai usor bani pentru a-ti achizitiona o casa, o afacere sau o masina pe placul tau. Incearca un job din meniul /jobs.

Server SA-MP cu multi playeri

S-a schimbat pozitia job-ului PESCAR

Dupa cum stiti, pana acum se pescuia pe barca in largul oceanului. Acum, locatia de fish a fost schimbata pe podul de pe plaja LS si puteti prinde pana la 3 pesti cu /fish. In plus, aveti 2 locatii pentru /sellfish la alegere : LS sau LV.

Server SA-MP frumos

Notificari de inregistrare

Pentru o intampinare rapida, am implementat un sistem ce avertizeaza echipa noastra atunci cand un player nou termina tutorialul. Astfel, vom veni la tine invatandu-te tot ce ai de facut si asigurandu-ne ca nu ai nicio problema in cunoasterea modului nostru de joc.

Ai o nelamurire?

Echipa FT este mereu dispusa sa te ajute, pentru a-ti asigura un joc placut si fara dificultati. Nu ezita sa ne intrebi ce nu cunosti, iar noi iti vom raspunde cat de repede posibil.

Intra in joc si foloseste comanda /report, /n sau deschide un tichet nou pe panel! (CLICK AICI )


Joaca la noi ! Incearca cel mai frumos server de SA-MP din Romania!