Jump to content

Welcome to ForTeam Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Cerere SFPD

- - - - -

 • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1
xyz

xyz

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 8 posts
 • Skype: alex.red36
 • Location:bacau
[1.] Nick pe server: Xyz
[2.] Varsta reala: 17
[3.] Detineti un microfon functional+skype[da/nu]: Da
[4.] De ce credeti ca meritati lider: Am experienta pe acest server , am mai fost lider , pe cand aveam contul vechi KonfiKing , imi place sa administrez o factiune ca LVPD , vreau sa ajut serverul , facand evenimente RP  pentru a face o atmosfera cat mai incantatoare pe server.
[5.] Cate ore pe zi jucati pe server?: 8-10 ore pe zi , joc de 2 saptamani si am 109 ore jucate pe acest cont!
[6.] Cat timp ati petrecut cel mai mult intr-o factiune?: Am stat lider PD 1 luna jumatate {konfiking} , pe acest cont am stat in ballas 2 saptamani!
[7.] In care factiune ati avut cel mai mare rank (specifica rank): rank 7 PD , rank 7 Ballas .
[8.] Care credeti ca sunt abilitatile dvs. care v-ar putea avantaja la coordonarea factiunii?:  Sunt un om prietenos , in acelasi timp si sever , cred ca cu aceste abilitati pot face aceasta factiune una dintre cele mai dorite de pe server!
[9.] Cum credetii ca puteti atrage cat mai multa lume in factiunea dvs?: Facand activitati RP , avand membri modeli care sa le explice cat de frumos este in aceasta factiune si cat de multa munca si timp se impune aici.
[10.] Prin ce metode puteti face factiunea sa fie placuta si neplictisitoare?: Pentru a nu fi o factiune plictisitoare , putem organiza la sedinte cateva evenimente cu premii, sau sa facem un concurs saptamanal gen cine aresteaza ce-i mai multi oameni..si acesta va primi o suma de bani . Trebuie sa mai facem si glume dar acestea sa nu treaca de pragul nesimtirii , eu tin la gluma dar pana la bun -simt!
[11.] Care este datoria dvs de lider a unei factiuni?: Datoria de lider nu este una usoara , cum vad toti , liderul trebuie sa-si organizeze ffactiunea astfel incat mebrii sai sa nu primeasca reclamatii, sa fie competenti , liderul trebuie sa recruteze membrii care au trecut prin teste {practic si de regulament}, liderul trebuie sa faca o sedinta in fiecare sambata ora 12:00 unde sa le explice greselile membrilor , sa de-a rank la ce-i care merita , si sa organizeze evenimente rp.
[12.] Care este metodologia de recrutare a unui player?(toti pasii):Pentru a recruta un player , prima oara acesta trebuie sa depuna o cerere pe /panel , dupa ceasta liderul va analiza cererea si va decide daca merita sa treaca la teste , daca acesta trece va primi un test din regulament , unde poate avea 3 greseli , daca trece de testul din regulament , va fi bagat la un test practic {deagle , somatii..etc}, playerul dupa ce va trece de aceste teste va fi 7 zile sub vizorul liderului el va decide daca merita in aceste 7 zile sa ramana in factiune.
[13.] Ce probe cuprinde un test de intrare in factiunea dvs.(exemplificat):Testul poate cuprinde: Regulament,   ticketele pentru Folosire NOS, Mers Contrasens, Lumini Stinse, Parcare pe strada, Atat cat si din circulatie.
[14.] Cat timp aveti de gand sa va dedicati acestei factiuni?:Imi voi dedica tot timpul care il am la dispozitie , sper ca sa raman cat mai mult in aceasta factiune , daca voi fi acceptat si voi trece testele cu brio.
[15.] Va luati angajamentul de a sta lider minim 1 luna si de a face tot ce ati spus mai sus in tot acest timp? Da , imi iau angajamentul acesta ! Si nu voi dezamagii pe nimeni , daca o voi face , voi suferii consecintele!
[16.] Sunteti constient ca in caz contrar , riscati ban 30 zile (indiferent ca v-ati plictisit de factiune ) : Da , sunt constient , am precizat mai sus  ca voi suporta consecintele!
[17.] Ce credeti ca reprezinta o factiune ?: O factiune este un colectiv care trebuie sa indeplineasca anumite sarcini , membrii trebuie sa fie uniti , ajutandu-se unul pe celalalt , si impreuna sa treaca peste toate problemele.
[18.] Experienta dvs in SA:MP: Joc sa-mp de 6 ani , primul an am jucat pe servere stunt , dupa m-am orientat dupa servere RPG , joc pe ForTeam de 2 ani! Si iubesc acest server!
[19.] Cu ce credeti ca se ocupa factiunea la care doriti lider:LVPD se ocupa cu arestarea criminalilor , a oamenilor care au facut ilegalitati pe server , tot LVPD se ocupa si cu circulatia serverului , impreuna cu LSPD , SFPD , si de linistea pe server.
[20.] Enumerati cateva activitati pe care aveti de gand sa le faceti in cadrul factiunii:Vreau sa fac un blocaj la intrarea pe autostrada LV-LS , pentru traficul de droguri . Sa fac cercetari in cadrul factiunilor din LS-LV , sa fac o parada cu toti membrii prin oras . Sa organizez un eveniment deschis unde playerii pot intreba membrii cum este in factiune , ce se face ..etc si multe alte evenimente RP..
[21.] Cum credeti ca va puteti motiva membrii dvs sa aibe activitate maxima:Un membru il poti motiva cu vorbe care ii acorda curaj ,sa-l ajuti cand are nevoie , sa le explici calm ce a gresit si sa nu se mai intample , sa le oferi diferite recompense pentru activitatea depusa.
[22.] Ce reprezinta o prima de joc si cui i se ofera?: O prima de joc se ofera celui mai bun membru .. cum putem vedea cel mai bun membru? simplu , organizam un eveniment saptamanal in cadrul factiunii , unde cel care aresteaza ce-i mai multi infractori castiga "n" bani , la sedinta pe forum la evenimente , vor posta ss cu arestari-le cine are cele mai multe va castiga , acolo se va vedea timpul depus , munca depusa , si seriozitatea unora.
[23.] De cate ori pe saptamana aveti dreptul sa dati rank si cand?:Rank se poate da doar o data pe saptamana , sambata la ora 12:00 la sedinta , rank se da doar celor care au /fstats completat si daca merita cu adevarat.
[24.] Puteti enumera niste concursuri pe care le veti organiza pe forum la categoria factiunii(la care sa participe membrii dvs): 1- Cele mai multe arestari facute! 2- Concurs tickete cine da cele mai multe tickete 3- concurs Best member , cel mai bun membru va fi votat de civili....etc
[25.] Cand se acorda FactionPunish unui membru?: Pai FP se acorda playerului care nu are 7 zile in factiune si vrea sa iese, sau decide sa dea /quitfaction.. daca acel membru are peste 7 zile in cadrul factiunii , nu va primi FP. 
[26.] Ce este FactionPunish?:FactionPunish sunt niste puncte , care le primiti daca iesiti dintr-o factiune { motivul poate fi diferit} si nu aveati 7 zile in aceasta , acele puncte va impiedica sa intrati in alta factiune timp de un timp , la fiecare ora jucata {payday} primiti - 1FP / 20.
[27.] Cand se ofera FacWarn unui membru?:FacWarn se ofera unui membru care a incalcat regulamentul, primeste reclamatii {acestea sa fie adevarate} .. nu asculta de membrii cu rank mai mare , si nu se prezinta la activitati... restul sunt pe regulament!
[28.] Ce masuri luati atunci cand un player detine un job necorespunzator factiunii dvs?: Membrul va primi un avertisment verbal , data viitoare va fi pedepsit cu Uninvite , dupa cum spune regulamentul.
[29.] Cand organizati sedintele factiunii si ce vor cuprinde?:Sedinta factiunii se organizeaza sambata ora 12:00 , va cuprinde o morala , rank up/down , evenimente , si antrenament. Voi organiza si o mini sedinta miercurea ora 18:00 , aceasta va fi postata in anunturi factiune pe forum .. pentru a fi la curent toti membrii , si la /.motd.
[30.] Care este minimul , in minute , care dureaza o sedinta saptamanala? :o sedinta saptamanala trebuie sa dureze 60 de minute, deoarece la ora 12:00 incepe , la ora 13:00 se reseteaza rapoartele /fstats ..
[31.] Trebuie sa organizati minisedinte in care trebuie sa:Explicatii cateva greseli daca au fost , membrilor , sa le faceti o morala , sau sa le anuntati ceva important , gen o activitate sau un concurs!
[32.] Daca dvs nu sunteti online,membrii vor asculta de: Rank 4-5-6 .. Cum prevede regulamentul!
[33.] Poza cu /stats[obligatorie]: http://imgur.com/a/bWbK9
[34.] Ce aveti de facut daca un membru al dvs lipseste la o sedinta neinvoit si nu are 7 zile in factiune?: Acesta va primi uninvite cu FP din pacate .
[35.] Dar daca are +7 zile in factiune?: Acesta va primi uninvite dar fara FP , lucru care il ajuta sa aplice la alta factiune.
[36.] Pe ce baza dati rank-up ?: pe baza raportului /fstats , si alte lucruri daca au fost impuse de lider!
[36.] Ce masuri luati daca un player nu isi raporteaza activitatea saptamanala in topicul "raport activitate" ?:Daca un membru nu-si pune raportul , acesta nu va primi rank-up , daca are rank mai mare , va primi rank-down pe viitor uninvite! .
[37.] Enumerati 3 tipuri de concursuri saptamanale pe forum pe care le veti organiza(inafara de cele din regulament): Pai voi organiza urmatoarele concursuri: Cel mai activ membru , Cel mai iubit membru , Cel mai experimentat membru...etc
[38.] Cand trebuie sa va raportati activitatea de lider?:Activitatea de lider se posteaza saptamanal , in general sambata dimineata sau vineri dupa-amiaza.
[39.] Cate ore pe zi trebuie sa jucati?: 6-7 ore pe zi obligatoriu!
[40.] Ce veti primi daca nu raportati activitatea de lider intr-o saptamana,fara invoire?: Voi primi LW , leaderwarn ! Pe viitor sustragerea liderului.
[41.] Cateva lucruri pe care trebuie sa le raportati in activitatea dvs: Evenimente RP organizate cu membrii , mini-sedinte , blocaje , concursuri..etc
[42.] Ce activitati RP puteti organiza si cate trebuie sa organizati(minim)? Minim 2 pe saptamana , putem organiza blocaje vamale , la banci.. Parada , unde membrii factiuni ies pe strazi cu masinile la expozitie. ..etc
[43.] Cand aveti dreptul de a da faction punish?:Cand un player si-a depus cererea de demisie neavand 7 zile in factiune . Sau daca este incapabil neavand 7 zile . Si orice alte lucruri ce prevad regulamentul!
[44.] La cat timp dati rank-up daca playerul are rank3+?: De la rank 3+ Rank-up se da la 2 saptamani.
[45.] Cum trebuie sa fie cererea de intrare in factiune pentru a fi acceptata?: Trebuie sa fie scrisa corect , fara greseli , propozitiile sa aiba un sens ,bogata in amanunte , toate campurile completate, cererea trebuie completata astefel incat sa faca liderul sa o accepte!
[46.] Ce tip de teste trebuie sa dati cu membrii dvs?: Test din teorie , din tot regulamentul! Test practic {deagle / somatii / control}
[47.] Ce va cuprinde o sedinta saptamanala?: O sedinta saptamanala cuprinde rpoartele unde se dau rank-up/down , discutarea problemelor , morala , evenimente , premii pentru concursuri , si antrenamente!
Multumesc anticipat!
 
Cerere modificata dupa convorbirea cu RedForce!


#2
Alx.

Alx.

  Admin RPG & Mod Global

 • Moderator Global
 • 987 posts

Ai fost Lider ,ai demonstrat lucruri negative.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users