Jump to content
DeUTzsa

[Informatii] intrebari frecvente

Recommended Posts

Intrebare : Cum pot gasi un subiect discutat ? 

Raspuns : Simplu, in partea dreapta a ecranului gasim tab ''SEARCH.." cu o lupa langa, acolo scriem cuvinte cheie din ceea ce dorim sa aflam.

 

Intrebare : Daca am aplicat pentru o functie dar am fost respins, cand mai pot reveni cu o aplicatie?

Raspuns : Puteti reveni cu o noua aplicatie dupa minim 7 zile, atunci cand sunteti pregatiti din orice punct de vedere pentru a reaplica. Bineinteles sa cunoasteti regulamentele si informatiile necesare .

 

Intrebare : In cat timp expira warn-ul primit?

Raspuns : O sanctiune este data pe o perioada de timp , daca administratorul considera ca este nevoie de o perioada nedeterminata, atunci sanctiunea va fi scoasa doar cand administratorii sunt decis .

 

Intrebare : Daca s-a primit BAN pentru reclama, acesta mai poate fi scos?

Raspuns : In mod normal nu, deoarece acea persoana si-a pierdut credibilitatea in fata administratorilor, insa sunt si cazuri exceptionale .

 

Intrebare : Primesc mesaje private cu reclama/injurii ,ce pot face?

Raspuns : Este suficient sa faci un screenshot cu acea conversatie si sa o incarci pe un site cunoscut gen imgur.com / postimage si o pui in privat catre un administrator pentru a se lua masuri . Nu este permis sa postati topic cu asa ceva !

 

Intrebare : Pot avea mai multe conturi pe forum ?

Raspuns : Nu , este permis un singur cont pe membru, daca se incalca aceasta regula, riscati sa fiti sanctionati cu WARN/BAN dupa caz. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Comunitatea ForTeam

Ne-am infiintat in anul 2011 cu o activitate continua pana in anul 2018, an in care am luat o pauza de un an, comunitatea a fost online continuu timp de 7 ani (2011-2018) si a revenit in anul 2019 luna februarie.

Link-uri Utile

O lista cu link-uri care te poate ajuta.

User Panel Server

Avem un user panel configurat special pentru serverul rpg.forteam.ro, acolo aveti informatii despre cont si server, reclamatii, tickete, mapa in timp real si altele

Discord Server

Te asteptam si pe serverul de discord al comunitatii. Pentru a intra pe serverul discord acceseaza acest link (click pe link-ul din dreapta) APASA AICI.

Adresa de gmail a comunitatii

Daca intampinati o problema, puteti sa ne contactati si la aceasta adresa de GMAIL.

comunitateaforteam@gmail.com

×