Jump to content

Recommended Posts

5b09cde0bfbeb.png
 
 Un principiu care trebuie respectat întotdeauna de utilizatorii forumului ForTeam este acela al bunului simț si al respectului pentru ceilalți membrii ai acestei comunități.
 
Înainte de a deschide un subiect nou (new post/topic) utilizați funcția Căutare (Search) pentru a cerceta dacă problema pe care doriți să o discutați a mai fost abordată de catre alt membru.Se recomandă continuarea posturilor deja existente, dacă subiectul dorit să fie abordat , a mai fost parcurs de către altcineva. Sunteți rugați să utilizați topicurile si subtopicurile potrivite pentru subiectul pe care doriți să îl discutați cu ceilalți membrii ForTeam.
 
 
 Sunt interzise injuriile şi jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum,acestea fiind aspru sancţionate. Această regulă se referă la orice tip de injurătură, exprimată în posturi, semnături, mesaje private, avatare, imagini de orice natură. Sunt interzise de asemenea discriminările rasiale şi orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili în ce masură cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalţi oameni de pe forum.
 
 Sunt interzise imaginile cu caracter erotic sau pornografic, fie postate pe forum, fie in avatar,username sau semnătură. Similar, posturile ce conţin cuvinte prea deochiate, subiecte nepotrivite pentru acest forum, sau expresii vulgare vor fi sancţionate de moderatori.
 
 Posturile care nu au legatură cu subiectul discutat ("off-topic"), posturile "la mişto", cele care nu au nimic util de spus, posturile cu exces de emoticoane, posturile făcute doar de dragul de a crește numărul total de posturi ale userului, topicurile fara rost ,nu sunt acceptate și vor fi sanctionate de moderatorii/moderatorii globali /administratorii /fondatorii Comunității ForTeam. Păstrați discuția dintr-un topic strict pentru subiectul pentru care a fost inceput acel topic. Ce este off-topic sau spam-ul se va sancționa imediat.
 
   Reclamele la alte forumuri, servere, sunt strict interzise.Nu se acceptă reclame precum cele ''deghizate'' sub forma unui post despre un anume subiect.
 

  Sancţiunile date de moderatori sunt diverse şi variază în funcţie de regulile încălcate. Pot merge de la închiderea sau mutarea unor topicuri ,la editarea posturilor, avatarelor , semnăturilor, sau la ștergerea lor definitivă. Utilizatorii care încalcă aceste reguli pot primi un avertisment prin creşterea nivelului de Warn, sau pedepse mai dure începând cu oprirea dreptului de a mai posta o anumită perioadă, suspendarea contului temporar sau definitiv, sau chiar banarea pe IP şi interzicerea totală a accesului pe site-ul Comunității ForTeam. Sancţiunile sunt hotărâte de moderatorii acestui forum în funcţie de gravitatea faptei şi de antecedentele userului. Plângerile la adresa moderatorilor se pot face într-un mod civilizat, indicând exact problema întâlnită, cu dovezi clare  în zona de RECLAMAȚII a forumului.
 
   Orice altă situaţie neprevăzută de acest regulament va fi judecată de moderatorii/moderatorul global/administratorii/fondatorii forumului, care au şi ultimul cuvânt în ce priveşte deciziile luate. Necunoaşterea regulilor acestui forum nu este o scuză. Încălcarea în mod repetat a regulilor precizate în acest regulament atrage după sine pedepse din ce în ce mai mari.
 
Recomandări pentru postarea corectă pe forumul Comunității ForTeam!
 
Postaţi întotdeauna la obiect, folosind o exprimare clară şi corectă din punct de vedere gramatical. Aveţi respect pentru cei care vă vor citi posturile, şi dovediţi acest respect printr-un limbaj normal şi bine structurat .
 
  Utilizaţi o denumire clară a subiectelor (topicurilor) Acest lucru va permite celorlalţi utilizatori să raspundă doar la subiectele de interes sau în subiectele în care pot ajuta. Nu sunt recomandate titluri de genul "help", "omg", "problemă", "un joc marfă".
Nu abuzaţi de sondaje, de imagini în posturi, sau de termeni de genul "lol" ''nice'' ''mf'' ''wtf'' ''omg'' .
 
În topicurile cu jocuri speciale pentru forum, caracterizări ale celorlalți membri , este strict interzis limbajul vulgar , cu tente jignitoare la adresa celuilalt. Orice abatere de la aceste reguli va fi sancționata de la warn pana la suspendarea pe o perioada de timp a activității pe forumul ForTeam.
 
☆  NU promovam limbajul de ''messenger '' . Un limbaj corect , cu propoziții și cuvinte complete va fi mai bine înțeles de către toți membri, așa vom evita și neînțelegerile create din pricina prescurtărilor de genul : ''nush/nuj/nj'' ''akm'' ''aham'' ''k'' '' u'' ''sh'' ''ji'' ''vb'' ''gt'' ''bn'' sau orice alt tip de prescurtari folosite în limbajul de messenger sau între prietenii dvs. De asemenea nu sunt acceptate și vor fi sancționate prescurtările cuvintelor obscene aduse membrilor comunității

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Comunitatea ForTeam

Ne-am infiintat in anul 2011 cu o activitate continua pana in anul 2018, an in care am luat o pauza de un an, comunitatea a fost online continuu timp de 7 ani (2011-2018) si a revenit in anul 2019 luna februarie.

Link-uri Utile

O lista cu link-uri care te poate ajuta.

User Panel Server

Avem un user panel configurat special pentru serverul rpg.forteam.ro, acolo aveti informatii despre cont si server, reclamatii, tickete, mapa in timp real si altele

Discord Server

Te asteptam si pe serverul de discord al comunitatii. Pentru a intra pe serverul discord acceseaza acest link (click pe link-ul din dreapta) APASA AICI.

Adresa de gmail a comunitatii

Daca intampinati o problema, puteti sa ne contactati si la aceasta adresa de GMAIL.

comunitateaforteam@gmail.com

×