Jump to content

Xtr3m3

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Xtr3m3

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Nume Server
  Xtr3m3
 1. MHM nysh ce sa zic , dau un PRO
 2. Nickname: Xtr3m3 Nume real: Daniel Vârstă: 16 Vechime în comunitate: nou , dar activez in comunitati de 6 ani Categoria unde doriti sa moderati: socializare De ce vă doriți această funcție: sa ajut in dezvoltare , pe celelalte comunitati am facut treaba foarte buna Cu ce considerati ca puteti imbunatati categoria la care doriti sa moderati ? pi nush , vedem pe parcurs / mai multi playeri / mai multe servere Experienţă moderare IP.Board (explicit): 2 ani , am fost administrator / supervizor si founder dar nu ma ocupam de ipb Sunteţi de acord cu regulamentul?: dap Alte precizări: as vrea s-m , fac treaba buna , dovada > pm daca vreti , O SEARA BUNA! Cu stima - Xtr3m3!
 3. Nickname: Xtr3m3 Nume real: Daniel Vârstă: 16 Vechime în comunitate: nou , dar activez in comunitati de 6 ani Categoria unde doriti sa moderati: tot forumul De ce vă doriți această funcție: sa ajut in dezvoltare , pe celelalte comunitati am facut treaba foarte buna Cu ce considerati ca puteti imbunatati categoria la care doriti sa moderati ? pi nush , vedem pe parcurs / mai multi playeri / mai multe servere Experienţă moderare IP.Board (explicit): 2 ani , am fost administrator / supervizor si founder dar nu ma ocupam de ipb Sunteţi de acord cu regulamentul?: dap Alte precizări: as vrea s-m / supervizor , fac treaba buna , dovada > pm daca vreti , O SEARA BUNA! Cu stima - Xtr3m3!
 4. Nick-ul tău: Xtr3m3 Prenume: Daniel Vârsta: 16 Locaţia: Buzau Ocupaţie: elev Jocul(rile) preferat(e): samp, cs 1.6 etc O descriere despre tine: sunt modest sunt sociabil , imi plce sa ajut De unde ai aflat de ForTeam?: Loss1k > Respectt ++++ O poză cu tine?: nu pot scz sunt pe pc

Comunitatea ForTeam

Ne-am infiintat in anul 2011 cu o activitate continua pana in anul 2018, an in care am luat o pauza de un an, comunitatea a fost online continuu timp de 7 ani (2011-2018) si a revenit in anul 2019 luna februarie.

Link-uri Utile

O lista cu link-uri care te poate ajuta.

User Panel Server

Avem un user panel configurat special pentru serverul rpg.forteam.ro, acolo aveti informatii despre cont si server, reclamatii, tickete, mapa in timp real si altele

Discord Server

Te asteptam si pe serverul de discord al comunitatii. Pentru a intra pe serverul discord acceseaza acest link (click pe link-ul din dreapta) APASA AICI.

Adresa de gmail a comunitatii

Daca intampinati o problema, puteti sa ne contactati si la aceasta adresa de GMAIL.

comunitateaforteam@gmail.com

×