Jump to content

cPavel

GFX Designer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

cPavel last won the day on August 11

cPavel had the most liked content!

About cPavel

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Nume Server
  cPavel

Recent Profile Visitors

67 profile views
 1. Respectați acest regulament => Click
 2. Numele celui care primește cadoul: ForTeam.ro Cadoul: Click Alte precizări: Am creat acestă siglă pentru comunitate, vreau să știu dacă vă place.
 3. Numele celui care primește cadoul: ForTeam.ro Cadoul: Alte precizări: Default avatar , sper sa va placa.
 4. Model de postare Numele celui care primește cadoul : Cadoul : Alte precizări : ➢ Lucrările făcute în batjocoură pentru a face post-uri pe forum sunt INTERZISE și vor fi sancționate. ➢ După ce respectivul a primit cadoul, un designer trebuie să închidă topicul. ➢ Dacă nu respectati modelul de mai sus, un designer va fi nevoit să închidă topicul. ➢ Dacă cel ce primește cadoul nu oferă un răspuns în decurs de 24 de ore la cadoul primit acel topic va primi lock. ➢ Cei ce au blacklist la portofolii nu au dreptul de a posta cadouri!
 5. Nick: cPavel Nume real: Pavel Vârstă: 22 Vechime în comunitate: am activat în trecut. De ce vă doriți această funcție: Îmi place să lucrez cu Adobe Illustrator. Cât timp acorzi forumului pe zi: 2-4h. Sunteţi de acord cu regulamentul?: da. Link către portofoliul dvs: Click Alte precizări: -
 6. Sper sa va placa !
 7. Mulțumesc pentru apreciere, aș dori să menționez că voi veni cu noi lucrări create în Adobe Illustrator.

Comunitatea ForTeam

Ne-am infiintat in anul 2011 cu o activitate continua pana in anul 2018, an in care am luat o pauza de un an, comunitatea a fost online continuu timp de 7 ani (2011-2018) si a revenit in anul 2019 luna februarie.

Link-uri Utile

O lista cu link-uri care te poate ajuta.

User Panel Server

Avem un user panel configurat special pentru serverul rpg.forteam.ro, acolo aveti informatii despre cont si server, reclamatii, tickete, mapa in timp real si altele

Discord Server

Te asteptam si pe serverul de discord al comunitatii. Pentru a intra pe serverul discord acceseaza acest link (click pe link-ul din dreapta) APASA AICI.

Adresa de gmail a comunitatii

Daca intampinati o problema, puteti sa ne contactati si la aceasta adresa de GMAIL.

comunitateaforteam@gmail.com

×