Jump to content

DeUTzsa

Administrator
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

DeUTzsa last won the day on September 29

DeUTzsa had the most liked content!

About DeUTzsa

 • Rank
  Administrator ForTeam
 • Birthday 10/22/1994

Contact Methods

 • Skype
  deutzsa_18

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Sa:Mp, Sims 4
 • Nume Server
  Forteam

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. Aplicațiile se fac pe www.forteam.ro/panel de acum.
 2. Aplicațiile se fac pe www.forteam.ro/panel de acum.
 3. Bună tuturor! Ne-am hotărât sa va testam pentru a vedea cât de competitori sunteți. Avem un concurs ce are ca premii: 1 săptămâna grad de VIP plus 10 lei în cont pentru a putea fi utilizați prin /Shop. Acest concurs se adresează doar membrilor staff. Ce aveți de făcut? Simplu, persoana cu cele mai multe reclame făcute într-o săptămână (pana sâmbătă) va primi cele menționate mai sus. Tot ce trebuie sa faceți este sa postați reclame cu serverul ingenioase și care trag privirea potențialilor jucători. Menționăm ca vom verifica fiecare poza în parte. Nu se iau în calcul pozele dublate sau spamul. Toate pozele vor fi încărcate pe imgur.com sau postimage.com și vor fi postate după modelul următor : Nume real : Nickname joc : Funcția deținută : Dovezi reclame : Câștigătorul va fi desemnat în fiecare duminica între orele 09-12. Ultima ora permisa de postare a dovezilor este ora 23 sâmbăta. Va dorim mult succes!
 4. Îți poți alege doar o categorie. Când te decizi, poți reveni cu aplicație.
 5. alege dintre Grove Street sau Ballas. Doar acestea 2 sunt disponibile. Ne contactezi pe server sau in privat pe discord/forum.
 6. In acest topic liderul factiunii va posta data si ora sedintei saptamanale . Are obligatia de a anunta ulterior si pe server pe chatul factiunii dar si pe MOTD ! Se va mentiona perioada saptamanii . Exemplu : Saptamana : Perioada 15.09.2019-22.09.2019 Model : Nume : Nickname : Saptamana : Data sedintei : Ora :
 7. In acest topic se va posta in fiecare saptamana de lider sau co-lider ,sedinta saptamanala .
 8. In acest topic membrii factiunii LSPD vor putea posta invoirea de care au nevoie pentru a putea fii acceptata de lider . Model : Nume : Nickname : Level : Rank : Perioada invoire : Motiv : Alte detalii : * Fara invoire riscati FWARN din partea liderului ! Daca aveti sub 7 zile in factiune, riscati FPK cu fpunish-ul specific numarului de zile avute in factiune la momentul demiterii.
 9. In acest topic se pot discuta orice tip de subiecte fie legate de factiune fie despre membrii acesteia in limita bunului simt si in conformitate cu regulamentul forumului.

Comunitatea ForTeam

Ne-am infiintat in anul 2011 cu o activitate continua pana in anul 2018, an in care am luat o pauza de un an, comunitatea a fost online continuu timp de 7 ani (2011-2018) si a revenit in anul 2019 luna februarie.

Link-uri Utile

O lista cu link-uri care te poate ajuta.

User Panel Server

Avem un user panel configurat special pentru serverul rpg.forteam.ro, acolo aveti informatii despre cont si server, reclamatii, tickete, mapa in timp real si altele

Discord Server

Te asteptam si pe serverul de discord al comunitatii. Pentru a intra pe serverul discord acceseaza acest link (click pe link-ul din dreapta) APASA AICI.

Adresa de gmail a comunitatii

Daca intampinati o problema, puteti sa ne contactati si la aceasta adresa de GMAIL.

comunitateaforteam@gmail.com

×