Jump to content

AcTimeLs

Member
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

AcTimeLs last won the day on September 27

AcTimeLs had the most liked content!

About AcTimeLs

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Nume Server
  AcTimeLs

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. Acesta este probabil ultimul update facut de mine pe server dupa ce am vandut serverul. Update-ul contine rezolvari de buguri, noi sisteme precum si actualizari la functii pentru ca serverul sa functioneze in parametrii optimi. Am adaugat pe server un QUEST NOU (Trebuie sa strangi busteni, comanda /startquest) acest quest se reseteaza zilnic, va las pe voi sa aflati mai multe. Am rezolvat bugurile legate de checkpointuri, probleme in care primeai kick pentru TP-hack (neavand hack) Problema la postas a fost de asemenea rezolvata. Am adaugat pe server un sistem de VAMA (Comanda /vama) la podul care leaga LS-SF. Nu poti trege vama daca ai wanted Daca incerci sa treci vama si ai wanted, LSPD/SFPD/LVPD vor primi mesaj cu "X incearca sa treaca vama avand wanted Y, motiv: Z" Un nou sistem RP a fost adaugat pe server folositi comanda /needpolice pentru a chema un politist Sistemul de curve precum si mesajele de la curvele de pe strada au fost actualizate si acum functioneaza perfect Eroarea care aparea cand intrai in diferite bizz-uri a fost rezolvata. Bugul de la noul QUEST care spama cand luai cate un bustean (Aparea de 5-6 ori sau mai mult) a fost rezolvat Bugul de la noul QUEST care facea sa-ti zica ca ai luat busteni chiar daca nu ai luat niciunul a fost rezolvat UPDATE la comanda /disguise & /disguiseoff, acum dispare si numele, respectiv apare inapoi cand se folosesc comenzile UPDATE la jobul PESCAR. Respectiv: A fost adaugata o animatie cand se foloseste jobul pescar Am adaugat o undita cand se foloseste jobul pescar Sistemul de PIN a fost scos de pe server. Bugul care facea sa arate varsta gresit a fost rezolvat. Bugul de la JOB MECANIC a fost rezolvat. Respectiv: Cand foloseai /service mechanic si /cancel mechanic nu mai puteai folosi din nou /service mechanic deoarece zicea ca ai o comanda activa. SIstemul functioneaza acum perfect. Radio-urile de pe server au fost actualizate (majoritatea) Toate animatiile nefunctionale au fost actualizate, iar acum toate functioneaza NEW SYSTEM: Money Indicator. Respectiv: Daca pierzi bani, apare un nou textdraw de culoare rosie care arata spre exemplu: $-5.000 Iar daca primesti bani, textdrawul este cu verde: $+5.000 Restul bugurilor raportate au fost rezolvate.
 2. Respins, din nou ai intrebari care arata ca nu cunosti destul de bine serverul. Mai asteapta 2-3 zile si refa cererea.
 3. Respins. Nu cunosti serverul.
 4. Buna siua

 5. AICI se fac propunerile pentru FORUM. Ai o alta sectiune pentru a face propuneri pentru server! Intra aici > http://forteam.ro/forum/index.php?/forum/27-propuneri-server/ Alege sectiunea corespunzatoare si posteaza propunerea.
 6. Respins. Nu mai ai ce cauta in staff. Ai noroc ca nu ti am dat 100 FP sau ban pentru ca te ai scos singur din facțiune fiind lider
 7. 1. Sistemul de curve este acum pus pe server - VIdeo de prezentare: 2. A fost adaugat pe server un sistem unic de bonus automat: Video de prezentare: 3. Am adaugat pe server un sistem PIN ( O protectie in plus pentru admini si pentru comenzile de genul: /sellcarto, /sellhouse, /sellbiz, etc. Comenzile disponibile sistemului sunt: /setpin (Seteaza un PIN) si comanda /loginpin (Te loghezi cu PIN-UL) Video de prezentare: 4. Comanda order modificata la hitman, acum poti lua awp de la rank 1 5. A fost scos textdrawul cu mesajul "Cautat de Hitman" atunci cand ai contract 6. A fost rezolvat bugul prin care nu se stergeau clanurile dupa ce acestea expirau 7. Acum daca clanul are mai putin de 5 zile pana expira nu mai poti invita membrii decat dupa ce il activezi din nou clanul.

Comunitatea ForTeam

Ne-am infiintat in anul 2011 cu o activitate continua pana in anul 2018, an in care am luat o pauza de un an, comunitatea a fost online continuu timp de 7 ani (2011-2018) si a revenit in anul 2019 luna februarie.

Link-uri Utile

O lista cu link-uri care te poate ajuta.

User Panel Server

Avem un user panel configurat special pentru serverul rpg.forteam.ro, acolo aveti informatii despre cont si server, reclamatii, tickete, mapa in timp real si altele

Discord Server

Te asteptam si pe serverul de discord al comunitatii. Pentru a intra pe serverul discord acceseaza acest link (click pe link-ul din dreapta) APASA AICI.

Adresa de gmail a comunitatii

Daca intampinati o problema, puteti sa ne contactati si la aceasta adresa de GMAIL.

comunitateaforteam@gmail.com

×